Please rotate your device.

Please rotate your device

Opening Betonsilo – From a historic granary to a state-of- the-art medical and office site

With the Betonsilo, the refurbishment and ambitious conversion of the Plange Mühle historic building ensemble is now complete. The Betonsilo is part of the Plange Mühle Campus – a lively, future-forward quarter at Düsseldorf’s harbour, planned according to the highest ecological standards in line with the supergreen© principles of ingenhoven associates and with a special appreciation for the existing building fabric.

More information >> concrete silo

 

Newsletter Sign-Up

If you would like to be informed regularly about ingenhoven architects, you can subscribe to our press newsletter here. Your e-mail address will not be passed on to third parties and will only be used to subscribe to this newsletter. You can unsubscribe at any time using the link integrated in the newsletter.